Home Home Cinema - Custom Install Google Play Movies stopt

Google Play Movies stopt

0
Google Play Movies stopt

Het is ‘The End’ voor Google Play Movies, in de komende weken stopt de app ermee om vervolgens een alternatief aan te bieden.

Fans van Google Play Movies hebben pech: Google stopt met dit filmplatform. Wat ervoor in de plaats gaat komen is nog niet bekend. Geruchten gaan dat de meest logische opvolger simpelweg YouTube zal worden. Je kunt daar dan straks ook films aankopen enzovoort. YouTube zal daarmee een heel stuk commerciëler gaan worden. En – zo vrezen we – Google zal ongetwijfeld ook meer gaan duwen richting een betaald YouTube-abonnement. Of dat goed of slecht nieuws is voor alle enthousiaste Youtubers die frequent hun creaties met de wereld delen? De tijd zal het leren.

Voordeel van de YouTube-weg is natuurlijk dat een soort alles-in-één mediaplatform ontstaat voor de zoekgigant. Je kunt via een browser kijken, of via de YouTube-app, net wat je wilt. Of het allemaal daadwerkelijk precies zo gaat uitpakken is even afwachten. Maar dat het over en uit is voor Google Play Movies is een feit.