Home Home Cinema - Custom Install LG brengt grote software-update uit voor C2 en G2

LG brengt grote software-update uit voor C2 en G2

0
LG brengt grote software-update uit voor C2 en G2

Als u toevallig een LG C2 of (en?) G2 OLED-tv hebt staan, is het zaak de firmware van dat toestel snel bij te werken middels een klaarstaande update.

Op zowel de LG C2 als de G2 OLED draait het besturingssysteem WebOS. En voor genoemde toestellen staat nu een grote update klaar, die flink wat veranderingen met zich meebrengt. Direct in het oog springend is het herontworpen home-menu, wat er volgens de fabrikant stijlvoller en gestroomlijnder uit moet zien. Verder zijn er nu vijf in de rechterbovenhoek, die u snel toegang geven tot dingen als instellingen en een zoekfunctie.

Ooit van Palm

Als uw tv met internet is verbonden ontvangt u automatisch een melding wanneer de update klaar staat voor WebOS. Dat WebOS kent trouwens een interessante geschiedenis die teruggaat tot PalmOS. Dat laatste zal velen allang niets meer zeggen, maar was het besturingssysteem van de ooit immens populaire Palm handhelds. En zo blijken ook die in moderne vorm altijd nog enigszins voort te leven. Er is zelfs ook een open source-versie van dit besturingssysteem, voor de liefhebbers.

×