Home Personal Audio Hoofdtelefoonversterkers Hifiman EF600 hoofdtelefoonversterker- en statief

Hifiman EF600 hoofdtelefoonversterker- en statief

0
Hifiman EF600 hoofdtelefoonversterker- en statief

De Hifiman EF600 hoofdtelefoonversterker fungeert dankzij z’n uitgekiende staande opstelling meteen ook als hoofdtelefoonstatief.

De EF600 van Hifiman is niet alleen een hoofdtelefoonversterker, maar tevens een DAC. Voor de laatstgenoemde functionaliteit staan drie digitale ingangen tot uw beschikking: USB-C, USB-B en S/PDIF coax. Mocht u een analoge bron willen beluisteren, dan is dat evenmin een probleem. In dat geval gebruikt u de daarvoor bedoelde cinch- of XLR-ingang.  Verder is voorzien in een cinch- en XLR-uitgang. Plus natuurlijk aansluitingen voor een hoofdtelefoon.

Ladder DAC

Interessant is de ‘ladder DAC’ (R2R) die de conversie van digitaal naar analoog voor z’n rekening neemt. Als inspiratie gebruikte Hifiman de bekende Burr-Brown R2R-DAC PCM1704K, zo valt te lezen in de aankondiging van de EF600. Opdat u tevens Hifiman magnetostatische hoofdtelefoons kunt aansturen, is een vrij riant uitgangsvermogen beschikbaar. Om precies te zijn: 1800mW op de 6,35 jack-aansluiting aan de voorkant en 5100mW via de symmetrische hoofdtelefoonaansluiting. Last but not least beschikt de EF600 nog over een Bluetooth-module, waarbij de codecs aptX, aptX-HD, AAC, LDAC en SBC ondersteund worden.

De Hifiman EF600 kost €1049.

×