Home Personal Audio iFi Go Bar Kensei portabel DAC

iFi Go Bar Kensei portabel DAC

0
iFi Go Bar Kensei portabel DAC

Met de iFi Go Bar Kensei breidt de fabrikant z’n aantal (portable) DAC’s verder uit, maar deze moet het gaan om een extra goed exemplaar.

De iFi Go Bar Kensei is volgens de fabrikant ‘s werelds eerste ultraportable DAC met K2HD-technologie aan boord. Dat K2HD is volgens iFi een protocol om de geluidskwaliteit te verbeteren en op te krikken naar de die van de oorspronkelijke master-opname. En dat verklaart dan weer de toevoeging ‘Kensei’. Want dat was een titel die alleen de allerbeste Japanse vechtjassen in het verleden kregen.

Alles wat onderweg nodig is aan boord

De maximale samplefrequentie waar de iFi Go Bar Kensei mee overweg kan bedraagt 384 kHz; DSD tot en met DSD256 mogelijk is. Zelfs MQA is nog aanwezig. Dan is er nog iEMatch, dat uitgangsniveau’s voor hoofdtelefoons automatisch in moet stellen. Op de DAC treft u twee hoofdtelefoonuitgangen aan: 3,5 mm en 4,4 mm. Verder is voorzien in een USB-C-connector voor laden. De behuizing is gemaakt van roestvrijstaal, wat dan wéér een knipoog naar Japanse zwaardvechters. U kunt kiezen uit vier digitale filteropties, plus twee analoge extraatjes in de vorm van XBass en (of) XSpace. En daarmee heeft de DAC wel zo’n beetje alles aan boord wat onderweg nodig is.

De Go Bar Kensei heeft een prijskaartje van €449.

×