Home Streaming Audio Eversolo DMP-A6 Master Edition netwerkspeler

Eversolo DMP-A6 Master Edition netwerkspeler

2
Eversolo DMP-A6 Master Edition netwerkspeler

In de nieuwe Eversolo DMP-A6 Master Edition zijn ten opzichte van de ‘standaard’versie net weer betere componenten gebruikt. Toch is de prijs best prettig gebleven.

De Eversolo DMP-A6 Master Edition is qua functionaliteit aan de ‘Master Edition’-loze versie. Ofwel: het is een streamer voorzien van ethernet en wifi. Hij kan overweg met alle bekende muziekstreamers als Tidal, Qobuz, Amazon Music. Via apps kan ondersteuning voor bijvoorbeeld Apple Music, Spotify en Deezer worden toegevoegd. Verder is de DMP-A6 Roon Ready. Twee ESS-9038 DAC-chips zorgen voor de feitelijke digitaal-naar-analoog-omzetting. De maximaal beschikbare resolutie bedraagt 32 bit / 786 kHz PCM en ook DSD doet mee, tot en met DSD512. Voor de liefhebbers is er dan ook nog support voor MQA. De DAC in de Eversolo DMP-A6 is trouwens ook direct aanspreekbaar via USB-C, S/PDIF optisch en coax en (of) Bluetooth 5.0.

SSD erbij: dat kan

Aardig aan de Eversolo DMP-A6 Master Edition is de mogelijkheid om zonder het hele apparaat open te schroeven een SSD (tot en met 4 TB) in te bouwen. U bedient het geheel via een lekker ruim bemeten 6 inch aanraakscherm. In de Master Edition is naast gebruik van nog weer betere componenten tevens een nauwkeurige klok ingezet.

De Eversolo DMP-A6 Master Edition heeft een behoorlijk toegankelijk prijskaartje van €1299. Op moment van schrijven was het apparaat nog niet te vinden op de internationale site van de fabrikant, maar we vonden ‘m wel al op de Poolse website (zie screenshot bovenaan).

2 REACTIES