Home Streaming Audio Software Roon overgenomen door Harman International

Roon overgenomen door Harman International

7
Roon overgenomen door Harman International

Een toch wel opvallend bericht: Roon is overgenomen door de Harman International groep en gaat daarmee een geheel nieuwe levensfase in.

Enno Vermeer, de oprichter van Roon Labs kondigt op ‘zijn’ forum aan dat Roon is aangekocht door Harman International. Daarbij meteen de verzekering gevend dat er voor bestaande gebruikers niets gaat veranderen, ook niet aan lopende abonnementen en lifetime-abo. Probeerversies blijven doorlopen, en ook het betalingssysteem blijft ‘t zelfde. Wellicht het meest belangrijke punt dat in de aankondiging wordt aangekaart: alle producten die nu werken met de software blijven dat ook doen. We hebben het dan over apparatuur voorzien van Roon Ready- en Roon Tested-certificeringen. Verder is het de bedoeling dat er gewoon steeds nieuwe met het systeem compatibele apparatuur bij blijft komen, ongeacht merk.

Verzekering voor de toekomst

Vermeer ziet de overname als een verzekering voor de toekomst, waarbij naast bestaande medewerkers ook nieuw talent aangenomen kan worden. Of de prijzen door de schaalvergroting gaan dalen of juist stijgen? We gaan het zien. In ieder geval opwindende tijden voor het Roon-team, zoveel is wel duidelijk.

7 REACTIES