Home Streaming Audio Streaming Tidal niet meer op Samsung-tv’s

Tidal niet meer op Samsung-tv’s

0
Tidal niet meer op Samsung-tv’s

Tidal laat weten te stoppen met de app op Samsung-tv’s, vanaf 8 juli dit jaar wordt de muziekstreamer stil op tv’s van dit merk.

Of er bijzonder veel mensen zijn die via hun televisie naar een muziekstream van Tidal luisteren? We wagen dat te betwijfelen. Ook Tidal lijkt tot die conclusie gekomen en stopt met het aanbod op Samsung-tv’s. Een ramp zal dat voor 99,9% van de luisteraars niet echt zijn. U kunt immers nog altijd gewoon via een app of desnoods de computer blijven luisteren. Ook bieden steeds meer recentere audiostreamers, hifi-sets en portable speakers ondersteuning voor Tidal op die apparaten zelf. En anders is er nog altijd een digitale verbinding met een DAC mogelijk vanaf bijvoorbeeld uw smartphone. Of ga voor AirPlay2, dan kunt u zelfs alsnog op uw Samsung tv naar Tidal luisteren. En natuurlijk is er ook altijd nog het goede, oude Bluetooth. Al haalt u daarmee dan verre van het onderste uit de kan qua geluidskwaliteit.

×