Home Home Cinema - Custom Install ‘LG 2024 C4 en G4 tv’s ondersteunen 144 Hz’

‘LG 2024 C4 en G4 tv’s ondersteunen 144 Hz’

0
‘LG 2024 C4 en G4 tv’s ondersteunen 144 Hz’

Er zijn wat specs gelekt betreffende LG 2024 televisiemodellen, specifiek de C4 en G4-toestellen. En die ‘lekkage’ betekent goed nieuws voor gamers.

Volgens dit bericht op What Hifi (die de informatie weer haalde van flatpanelshd.com) hebben de nieuwe LG 2024 OLED-tv’s C4 en G4 een aardig extraatje voor gamers aan boord. Volgens flatpanelshd.com ondersteunen deze toestellen namelijk 144 Hz verversingsfrequenties via HDMI. Ook de B4 ondersteunt een extra hoge verversingsfrequentie, maar in dit geval tot ‘slechts’ 120 Hz. Freesync Premium maakt al dat moois mogelijk, waarbij het systeem een brede hoeveelheid verversingsfrequenties aankan. In geval van de al genoemde B4 bijvoorbeeld alles tussen de 40 en 120 Hz. Let wel: dit is allemaal nog niet officieel door LG bevestigd. Elders (Google translate is uw beste vriend) lazen we ook dat LG mogelijk aan een nieuwe Alpha-processor werkt, de Alpha 10.

De verwachting is dat de lineup voor de LG 2024 televisies op de komende CES in januari bekend gemaakt wordt. Dan weten we het zeker!