Home Hi-Fi Classic-Sounds Mullard 3-3 versterker

Classic-Sounds Mullard 3-3 versterker

0
Classic-Sounds Mullard 3-3 versterker

Bij de Classic-Sounds Mullard 3-3 versterker kunt u kiezen: zelf de handen uit de mouwen steken of een kant-en-klare versie kopen.

Met de Classic-Sounds Mullard 3-3 versterker zet u een stap in het verleden. Dat nostalgische gevoel wordt nog extra versterkt als u gaat voor de kit-versie. In de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw was het immers heel gewoon om je eigen radio, versterker of zelfs tv in elkaar te solderen. En hoewel de fabrikant een oorspronkelijk, klassiek ontwerp rondom onder meer EL84-buizen heeft gekozen is er gelukkig wel in een moderne printplaat voorzien. Dat vereenvoudigt de opbouw wat de ‘aanpalende’ onderdelen betreft in ieder geval aanzienlijk. De benodigde trafo’s zijn volgens Classic Sounds in het VK gemaakt met zeer hoge specs.

De Classic Sounds Mullard 3-3 versterker levert een maximaal vermogen van 3,5 Watt. Mocht u wat meer vermogen willen, dan is het even wachten op een ander model dat de fabrikant binnenkort uitbrengt, de Mullard 5-10 die 10 Watt op de klokken gaat zetten.

De Britse Mullard 3-3 kost kant en klaar £720 (£685 als u de benodigde buizen zelf nog hebt liggen) of £690 voor de volledige kit. Dat is de introductieprijs, vanaf 1 maart komt er voor de kant-en-klare versie £130 bij en voor de kit £115.