Monday, June 24, 2024

Tidal Powerbuy

Viewing 4 reply threads
 • Author
  Posts
  • #168716
   Peter BruinsmaPeter Bruinsma
   Participant

   Via Hifi.nl is er een actie opgezet om Tidal ‘Premium’ te verkrijgen, 2 jaar voor € 200 dit zou nog geen € 8,35 per maand betekenen. Hoop dat veel mensen zich aanmelden voor dit initiatief en dat dit bericht veel gedeeld gaat worden!! Zou het ook goed vinden als Alpha Audio dit initiatief zou steunen, door hier ruchtbaarheid aan te geven, het komt uiteindelijk de gebruiker te goede!

  • #170458
   Peter BruinsmaPeter Bruinsma
   Participant

   UPDATE zaterdag 16.00 uur: deze actie is nog nét geen 48 uur live, maar het lijkt erop dat we de ondergrens (in aantal inschrijvingen) in de loop van vandaag al gaan bereiken(!). Dat betekent dat we in de komende week al contact op zullen nemen over de lancering van de webshop en de verdere invulling van de administratie.

   HIFI Powerbuy: tweejarig TIDAL HiFi abonnement
   De HIFI Powerbuy heeft betrekking op 24 maanden TIDAL HiFi ter waarde van 480 euro, die we vanuit deze collectieve actie voor slechts 200 euro rond kunnen krijgen. Een serieuze aanbieding die je toegang verschaft tot de gehele TIDAL muziekcatalogus in de hoogste resolutie, inclusief TIDAL Master! Je betaalt dan omgerekend twee jaar lang geen € 19,99 per maand maar slechts € 8,34.

  • #170460
   Alpha AudioAlpha Forum
   Keymaster

   Dan bij A-A een Qobuz powerbuy stel ik voor!

  • #170461
   Alpha AudioAlpha Forum
   Keymaster

   Zonder Qobuz geen hifi

  • #170473
   richardzwolle@gmail.com[email protected]
   Participant

   Deezer hifi is nu in prijs gezakt van 14,99 naar 11,25. Voor een jaarabonnement betaal je slechts 89 euro nogwat. Volgens de beschrijving kun je het hifi-abonnement met 6 apparaten tegelijkertijd gebruiken. En het werkt ook nog met mijn oude Squeezebox (maar dan niet in flac, maar MP3 320 kbits). Ik heb nog niet gemerkt dat er op Deezer minder aanbod is dan op Spotify. Robert Long met Flink zijn ontbreekt op beide diensten.

Viewing 4 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.
×